Telesild teenusena

Telesild koosolekule saab igaüks liituda endale sobival viisil

Võta kasutusele uus töövahend, mis kohandub tööprotsessi järgivalt. Olgu selleks koosolek, kohtumine, klienditeenindus või konverents.

Telesild videokoosolek koosolekuruumis

RIIGIASUTUSELE

Telesild koosolekud, infotunnid ja koolitused

Põhjalik valdkonna kogemustepagas, professionaalne suhtumine, eestikeelne iseteenindus ja kohalik kasutajatugi on vaid mõned põhjused, miks Telesild videokohtumiste kasutuselevõtt võiks olla ka sinu esimene eelistus.

Kaugkoolitaja keskkond

KOOLITAJALE

Telesild koolitusplatvorm

Üks salvestus – saja koolituse jõud. Või tuhande. Sina otsustad! Telesild koolitusplatvormi kaudu viid läbi live-koolitusi, võimaldad järelvaatamisi, määrad auditooriumi suuruse ja võtad vastu makseid ilma kordagi laua tagant tõusmata.

Telesild telemeditsiin

RAVIASUTUSELE

Telesild telemeditsiin

Infotunnid ja konsultatsioonid spetsialistidega üle maailma, patsiendi videovastuvõtt või hoopis patsiendikool. Telesild telemeditsiin on vahetu ja turvaline kontaktivõimalus, mis arvestab just haigla vajaduste ja nõudmistega.

Telesild kontoris

ETTEVÕTTELE

Telesild koosolekud, koolitused ja rühmatöö

Lihtsus, selgus ja kiirus nii kasutuselevõtul kui igapäevasel rakendamisel – see ongi Telesild. Lisame siia veel sinu ettevõtte brändinguga eestikeelse iseteeninduse ning videokoosolekute läbiviimine pole kunagi olnud nii esinduslik ja meeldiv!